Demonstrație de scrimă pentru copii în București

11:24 Unknown 0 Comments




Dragi părinți, dacă doriți să vă înscrieți copiii la un sport care implică viteză, agilitate și gândire strategică, atunci vă recomand scrima – un sport pentru minte și corp.

Federația Română de Scrimă este partener în acest weekend la două acțiuni de promovare a scrimei în București. Eu am fost la evenimentul de astăzi și mi-a plăcut foarte mult! Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest sport, sunteți invitați și mâine (duminică, 31 august) în Centrul Vechi pe Strada BT (strada Lipscani, în spatele BNR) sau în Parcul Lumea Copiilor (din Sectorul 4, lângă Parcul Tineretului) să vedeți demonstrații de scrimă și să discutați cu antrenorii a trei cluburi din București. 


Unul dintre cluburile participante la eveniment este C.S.T.A. București. Mâine, ca și astăzi, sportivii acestui club vor susține o demonstrație de scrimă, după care copiii din public sunt invitați pe planșă unde vor lua o primă lecție de scrimă de la doamna antrenoare, Ana Pavel. Astăzi copiii prezenți au fost foarte încântați să probeze echipamentul, să testeze floretele și să exerseze cu sportivii clubului. Totodată, doamna antrenoare va discuta cu părinții interesați să își înscrie copiii la acest sport, oferind mai multe informații și răspunzând la orice întrebare. 







De la clubul C.S.T.A. București, astăzi pe strada BT au făcut demonstrație sportivii:

Emilia Corbu – Locul 1 la Campionatul Național Copii 12-13 ani Floretă Feminin 2014, Locul 1 la Campionatul Național Copii 10-11 ani Floretă Feminin 2013
Gabriel Pavel – Locul 3 la Campionatul Național Copii 10-11 ani Floretă Masculin 2014, Locul 1 la Campionatul Național Copii 10-11 ani Floretă Masculin 2013
Maria Teodorescu - Locul 3 la Campionatul Național Copii 8-9 ani Floretă Feminin 2014
Amalia Dumitru - Locul 5 la Campionatul Național Copii 8-9 ani Floretă Feminin 2013





Așadar, clubul C.S.T.A. București vă așteaptă cu voie bună și mâine de la 12:00 pe Strada BT sau de la 16:00 în Parcul Lumea Copiilor. 





0 comments: